Forside / Artikkel

Klassefesten


Gjennomsnitt av 2 stemmer.


Ingen kommentarer. Bli den første!
Språk: Norsk (bokmål)
Klassetrinn: Ungdomsskolen
Hjemmestil, skrevet i hui og hast... Jeg ble veldig veldig overasket da jeg fikk sekser på denne! (skrevet i niende klasse)

Klassefesten som 9. klasse på Bakketoppen ungdomsskole holdt forrige uke ble utrolig vellykket. Alle elevene koset seg og underholdningen var super! Men hvis vi ser bak kulissene et øyeblikke var ikke festen like kul for alle.

-Den buksa sitter som et skudd, esse!
Lotte så beundrende på Trine, hun så flott ut, som venlig.... Trine så seg i speilet.
-Veit jeg vel! Men du ser jo bra ut du også da.
Lotte brydde seg ikke om den nedlatende tonen i Trines stemme. Sånn var det alltid uansett;Lotte, Marianne, Siri og Katrine var pene, Trine var penere. De var riker, Trine var rikere, De hadde kjærester, Trines kjæreste var kjekkere. Dessuten fikk ikke de andre lov til å være sammen med andre gutter enne de Trine hadde vært sammen med før, og hvihs det var han som hade dumpet Trine, så kunne de ihvertfall glemme det! Før hadde det ikke brydd henne noe særlig, men etterhvert hadde hun begynt å gå lei. Ja, det var ikke bare Lotte som hele gjengen var mettet av alt surret rundt Trine.

De sto på Trines badeværelse, som var et av mange i det gigantiske huset til familien. Christian Dior leppestiften var akkurat ferdiglagt, og nå skulle hun over til Versace mascaren. Alle sminkeproduktene var like dyre, og klærne gikk for det meste i Jean Paul, O'neill, Fornarina, og liknende "sosse-merker".
-Det er bare fem minutter til vi skal møte gjengen på hjørnet, så kjapp deg litt, okey?
-Jada, jada, ikke mas så da!
Kom det til svar. Trine var på vei ut av badet, men snudde på hælen da i det hun hørte Lottes svar:
-Er du frekk eller? Er du frekk mot meg?!
Lotte ble egentlig utrolig provosert, men tok seg i det og svarte så ydmykt hun kunne:
-Nei nei, selvfølgelig ikke, jeg skal skynde meg jeg!
Trine smilte igjen.
-Bra!
Ja det VAR bra, vra at Trine snart skulle få som fortjent...

-Noen som har en lighter? Trine tok en røykpakke opp av lomma, og forventet selvfølgelig å få minst to tilbud om lighter, men nei.
-Er det virkelig ingen som har med lighter?
Hun virket en smule irritert idet hun ga en røyk til Lotte. Med en gang Lotte hadde røyken i hånden, fikk hun ni lightere foran seg, og trin var tydelig sjokkert. Hun ville si noe, men det kunne bli oppfattet feil, eller riktig, og det var ikke bra. Før hun rakk å tenke noe mer over det, begynte de å gå, og pratet om helt andre ting. Trine holdt igjen jentene og lot guttene gå i forveien.
-Ok, som dere vet liker jeg Kristoffer, så hold dere unna han. Dessuten kan dere droppe Stian som potensiell kjæreste, for han er litt søt. Og ta med Mats i samme slengen.
Marianne og Katrine så på hverandre og himlet med øynene, men alle sa seg selvfølgelig enig i det Trine sa, hun skulle jo bare visst hva som ventet henne...

Resten av veien ned til skolen, flørtet Katrine, Siri og Lotte vilt med nettopp Mats, Stian og Kristoffer, og når de merket det, flørtet de like mye tilbake. Trine så forvirret ut, men hun kunne selvfølgelig ikke ta det opp med guttene tilstede, så hun fikk vente til de kom ned på skolen. Ingen andre hadde kommet da gjengen gikk inn i skolegården, og vel inne (på skolen) dro Trine Siri, Katrine, og Lotte til siden og hvisket sint:
-Hva er det dere tror dere gjør?
De visste godt hva hun mente, men satte opp noen uskyldige miner og spurte:
-Hæ? Hva prater du om?
Alt var en del av planen.
-Ah! ikke spill nå! Dere vet godt hva jeg mener!
-Nei, hva er det? Si det!
-Slutt å flørte med guttene!
-VI flørter da ikke Trine, DE flørter med oss!
Trine så utrolig forstyrret ut. Hun kastet på det lange, brune haåret, snudde seg og gikk ned på jentedoen.
-Ok, alle vet hva de skal gjøre?
Kristoffer hvisket selv om de var de eneste i gangen. Alle sammen nikket og begynte og prate vanlig igjen.

Festen var i full gang, folk danset og lo. Trine svinget seg på dansegulvet i den nye buksa, og var selvfølgelig midtpunkt. Hum prøvde å få med seg Stian, men han så bare rart på henne. Trine trekk på skuldrene og danset videre. Etter en stund kom Sofie bort til henne og sa lavt:
-Jeg ville tenkt meg godt om før jeg gikk ut med den buksa der.
Trine ble paff og skulle til å spørre hva hun mente med det, men Sofie hadde allerede gått. Etter en stund ble hun sliten og gikk og satte seg. Kristoffer spurte om det var noen som var tørste, han skulle bort og kjøpe brus. Lotte reiste seg opp og tilbydde seg å hjelpe og bære. De andre sa hva de ville ha. Kristoffer og Lotte gikk i surr, og de begynte å le, men latteren sluttet brått da Trine ba om å få en Sprite. Gjengen så på henne med stygge blikk og spurte om hun ikke var i stand til å hente sin egen brus.
Kristoffer og Lotte ristet oppgitt på hodene og gikk for å hente brus. Kort etter var praten igang igjen.
Stian spurte om ikke Siri ville danse, og gjorde tegn til gutten som sto ved sden av cd-spilleren og lekte DJ at han skulle skifte til en rolig låt. Da var Kristoffer og MAts raske med å by opp Lotte og Katrine som fniste lurt og begynte å danse. Trine satt igjen med de andre og skjønte ingenting, hva var det som skjedde? De hadde aldri vært sånn før. Ikke hadde de tatt med noen Sprite til henne heller...

Etter en stund orket ikke Trine se dem danse så tett mer, og hun spurte om ikke de ble med ut for å ta en røyk. Det var dette de hadde ventet på. Hele gjengen gikk fort ut, og Trine ble hengende litt etter på de høye hælene. Hun fulgte etter så godt hun kunne, og så at de ikke gikk på røykehjørnet som vanlig, men ned mot parkeringsplassen. De skulle inn i et smug som lå godt skjult for lærerenes øyne, eller det var iallefall det Trine trodde.
Da hun kom frem sto de allerede og røyket.Hun gikk inn i smuget, og sa litt irritert:
-hva er det som går av dere i kveld? Dere har oppført dere så merkeligt!
-Hva er det som har gått av deg de siste årene?
Kathrine gikk ett skritt nermere.
-Ja, hvor lenge hadde du tenkt å fortsette på denne måten da?
Mats, Stian og Marianne sperret åpningen bak henne.
-Trodde du vi ville fortsette å adlyde deg?
Lotte stilte seg ved siden av Kathrine.
-Er du like sjefete fortsatt, lille prinsesse?
Kristoffer kom nermere han og,nå var hun oringet.
Stian tok ett trekk av røyken, og stumpet den i nakken til Trine. Hun skvatt, og Katrine trengte bare å sparke henne i benet, så falt hun.
-Hva er det dere driver med?
Stemmen henns var sjingrende og høy.
Hun rakk ikke si mer før hun fikk et spark i magen. Siri stumpet røyken sin i pannen hennes, og Kristoffer fortsatte med å sparke henne i magen. De andre begynte også å sparke, slå og kaste stein, og til slutt lå Trine og Gg blødde. Lotte tok frem en ligther og tente på håret hennes, og da Trine fikk slukket flammen med jakka si var det bare noen små tuster igjen.
De gikk ut av smuget, og passet på at de ikke hadde blod på skoene, eller hendene. Så begynte de å gå oppover mot skolen igjen, og pratet litt på veien.
-Endelig fikk vi tatt igjen.
-Ja, og hun fortjente det virkelig.
-Når hu gjør så mye dritt mot oss, må hun regne med å få igjen.
-Man høster som man sår.
-Hurpa gjør ikke det igjen, nei!
-Har vi flaks så flytter hun kanskje.
-Fy flate så befriende det føltes!
-Jeg er egentlig ganske sulten, hvem har lyst på pizza?
De fant ut at alle egentlig var ganske sultne, og gikk på Jeppes og spiste. Resten av kvelden pratet og lo de videre som om ingenting hadde skjedd, men i smuget på parkeringsplassen lå Trine og angret på at hun hade vært så manipulerende og slem. Og det var vel det Lotte og de andre ville oppnå.


Annonse
Disclaimer: Alle dokumenter er kun for informasjon og ikke-kommersiell bruk. Alle stiler og oppgaver tilhører den opprinnelige skribent. Copyright © 2007 Mathisen IT Consult AS
Om Norsk Skoleforum